Събаряне на стени

Предлагаме услугата събаряне на стени, сводове и барплотове

 

Много наши клиенти са се обаждали с запитване към нас дали можем да премахнем стена която им пречи и не им е нужна. Затова решихме да включим и тази услуга.

Събаряне на Стени

Събарянето на стени не е лесно начинание и изисква опит в областта затова препоръчваме да използвате услугите на професионална фирма като нашата.

Много случай има когато клиенти изискват да бъдат съборени носещи стени в жилището или офисът което може да доведе до конструктивни увреждания и опасност от срутване. Затова е важно да се направи от професионалисти за да се анализира предварително кой стени са носещи и кой не. Ние разполагаме с нужните знания и опит за да ви направим оглед и да ви изпълним изцяло и без риск събарянето на стената която не ви е нужна.

Има ли опасност при събаряне на стена? Да има ако е изпълнено непрофесионално освен рискът от конструктивни дефекти и опасността от събаряне на цялата постройка има опасност и от спукване на тръбопровод ако преминава през нея или в непосредствена близост. Също така трябва да се провери и за разпределителни кутии за ток и кабели.

Събаряне на Барплот

Имате стар и ненужен барплот който вече е излишен и ненужен. Не се колебайте, а ни потърсете за нула време ще го изкъртим и почистим. Така ненужния барплот няма вече да ви се пречка :).

Събаряне на Сводове

Много случай има когато са правени преди години грозни и ненужни прихлупващи помещението сводове. В такъв случай идваме ние на помощ за да изкъртим и почистим ненужния свод. Ако вече ви е писнало да го гледате и да спира светлината към стаята ви не се колебайте, а ни се обадете за нула време ще го премахнем и той ще остане в миналото.