Къртене На Баня

Кърти Чисти Извозва предлага услугата къртене на баня и тоалетна

Решили сте да правите ремонт на старата баня и се чудите как да изкъртите старите плочки, водопровода и санитарията? Не се чудете, а се доверете на професионалистите в бранша. Привидно лесно начинание което в последствие ще ви се стори много сложно и трудно без точните инструменти и умения гарантираме ви.

Колко време отнема къртенето и почистването на една баня?

С помощта на нашите професионални умения и инструменти времето за изкъртване на плочките и санитарията на една стандартна баня около 2-3 квадратни метра под е от 5-8 часа. Времето зависи от здравината на старите плочки има случай когато основата им е много здраво залепнала и трудно се къртят но с помощта на нашите мощни машини къртачи няма невъзможни неща.

Технология при къртене на банята

Започваме с горната част от стените като сваляме всичко до основа. След което преминаваме на подовата санитария или музайка и стигаме до санитарията и канализацията.

Къртене на Мивка и Тоалетна Чиния

Ние имаме специален метод за демонтаж на старата санитария мивка, тоалетна чиния, огледало, вана и бойлер като при възможност ги сваляме невредими.

Почистване на банята след къртенето

Ние предлагаме услугата почистване след къртене на банята. Почистването включва основно събиране на всички насипи в специални чували и опаковане готови за извозване, санитарията мивка, бойлер, огледало и тоалетна чиния ги опаковаме готови за изхвърляне. Почистването е основно и след като приключим с работата ще е готово за поставяне на новите плочки или замазка. Почистването отнема около 1 час с цялостното опаковане.

Извозване на отпадаци

Предлагаме освен къртене и почистване– извозване на всичките боклуци до специално сметище за строителни отпадаци. Разполагаме с специален за целта камион вие не се занимавате с нищо всичко оставяте в наши ръце от началото до края.

Предлагаме и Хамалски услуги ако имате нужда за пренос на мебелите и обзавеждането ви преди да започнете с къртенето и ремонта на жилището или офиса.