Цялостно Къртене На Апартамент и Офис

Кърти Чисти Извозва предлага цялостно къртене на апартамент както и почистване + извозване на отпадаците със специализиран за целта камион.

Услугата е много подходяща когато се започва цялостен основен ремонт на жилище или офис. Така спестявате време и пари да викате за всяко помещение по отделно. Ние ви предлагаме цялостно решение на проблема ви. Професионалните ни умения постигнати с дълго годишната ни практика в тази област ви гарантира перфектно свършена работа след която веднага може да започне работния процес по ремонта на апартамента или офисът ви.

Процес при цялостно къртене на апартамент или офис

Започваме по задание на клиента ако няма такова по наша професионална преценка.

Къртене на Баня и Тоалетна

Хубаво е винаги да се започне първо от банята и тоалетната. Там има най-много санитария и работа затова е добре да се започне първо от там.

Къртене на Кухня

После продължаваме с кухнята премахваме старите шкафове и електроуреди като печка, хладилник и другите ненужни вещи. След което почваме с къртенето на подовата настилка и стените (ако е нужно).

Къртене на спалня

много от случаите пред спалнята е имало балкон който в последствие е усвоен. Получава се една преградна стена между бившия балкон и спалнята която е ненужна и можем да я премахнем така се увеличава пространството на спалнята ви.

Къртене на хол

в много случай при старото стройтелство хола и кухнята са в отделни помещения и така реално едно от двете е излишно в този случай ние идваме на помощ можем да премахнем стената между тях и да станат едно голямо помещение. Ако не го позволява разпределението можем да доведем водопровода до хола ви и да си преустройте кухнята в спалня и така да ви се увеличи жилището с една стая.

Къртене на Коридор

Къртене на коридора е последния процес и трябва много да се внимава при него.  При старото строителство много случай има когато са пускани допълнителни кабели и комуникации под пода на коридора затова е най-добре да се използва професионалната ни помощ.

Освен Къртене на целия апартамент ние ще ви улесним и ще докараме работата до края като почистим след нас основно и извозим боклуците в специално за целта разтоварище за строителни отпадъци. Така след нашата добре свършена работа е нужно просто да викнете строителната бригада и те да започнат с основния ремонт на всички помещения.

Ако имате вещи, мебели и обзавеждане което искате да се опакова и извози не се колебайте да ни повикате ние предлагаме освен услугите Кърти Чисти Извозва и Хамалски Услуги в София и страната на ниски цени.